Ilona Teunissen Fotografie

“Photography is about capturing souls not smiles”


Geboren in Valkenswaard op 24 mei 1983. Afgestudeerd als Visualiser aan het Grafisch Lyceum. En al ruim 15 jaar actief als fotograaf.

Mijn passie voor fotografie is pas later begonnen maar mijn levendige fantasie draag ik al wel heel mijn leven met me mee. Prinsessenjurken tekende ik het allerliefste (jup guilty pleasure, de jurk van Belle was mijn favoriet hihi), en sprookjes vond ik maar al te magisch. Ik denk in beelden en gevoel en vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. Er is niks mooier dan natuurlijk licht en daarvoor kun je ook in de studio terecht.

Testimonials

Testimonials

“Mijn oudste is als eerste bij ilona in de studio geweest. Later heb ik mijn 2e dochter ook naar Ilona gebracht. We hebben mede door haar foto's prachtige opdrachten mogen binnenhalen en probeer iedere paar maanden te boeken bij haar. Ze heeft hart voor haar werk, is lief met kinderen en ze is belachelijk goed. Ze onderschat zichzelf vreselijk. Daarnaast zijn de pakketten een koopje, vergeleken dat je een blik recht in de ziel van het model krijgt. Ethereal.... Dat is voor ons Ilona 💋💋💋💋💋💋💋”